Varza calita cu taietei si kaizer

de ela in Aperitive / Garnituri, 20 Noi 2010 | 8635 vizualizari

 

ceva ce se face rapid si este foarte bun...si bineinteles,e tot la ceaun...:))))

 

INGREDIENTE

  • 1 varza mica de 600gr,
  • 100 gr teietei lati,
  • 200 gr kaizer,
  • 1 lingurita boia,
  • 1 lingurita sare,
  • piper,
  • cimbru,
  • 2 fire ceapa verde(sau o ceapa alba mai mica)
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Varza calita cu taietei si kaizer:

Kaiserul il punem intr-un vas cu apa cu o ora inainte sa gatim,pentru a iesi sarea din el,daca nu mancam foarte sarat.

Spalam varza si o taiem fasii.O punem intr-un bol cu o lingurita de sare,o amestecam si o lasam la scurs 10minute.

Pastele le punem la fiert in apa cu sare,dupa cum scrie pe prospectul de pe pachet.Cand sunt fierte le surgem si le dam printr-un jet de apa rece si le punem pe o farfurie.

Tiem rondele ceapa si o punem la calit in putin ulei.Scurgem varza de zeama lasata si o punem peste ceapa si lasam pe foc 15minute,pana se inmoaie varza.Condimentam cu piper si punem boiaua.

Separat,intr-o tigaie cu putin ulei prajim putin kaizerul taiat fasii.

La sfarsit,cand toate sunt gata,amestecam pastele cu varza si cu kaizerul si condimentam cu putin cimbru.

Daca ti-a placut reteta noastra "Varza calita cu taietei si kaizer" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (83)

ela 1

25.11.2010, 00:44

nu ma lasa fierea ca as manca eu multe

housy 1

25.11.2010, 23:53

si eu vreaaaaaaaauuuu

ela 1

26.11.2010, 00:06

Housy,data viitoare

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola, bun de te lingi pe degete!

citeste mai mult
Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Minitarte sarate